världens näst-sexigaste man




it's a very good morning indeedio.



färdig

Ni har inte missat någonting! Eller så har ni missat jättemycket, kan inte bestämma mig.
Är inflyttad sen i fredags, nermysad sen i lördags, överflummad sen igår och färdig med min första socionomläxa, sen tio minuter tillbaka.
Tänkte fira med sömn, men innan dess lite "gå på toaletten med extremt öppen dörr". Japp, detta blir första natten ensam i min lägenhet. För att vara en ensamvarg, är jag väldigt sällan ensam.

Livet är ganska så perfa just nu, saknar dock fluff jättemycket, fast jag vet att han har det tusen gånger bättre, där uppe med sally (mitt förra marsvin), i himlen. Jag vågar faktiskt påstå att det finns en djurhimmel, trots mitt väldiga motstånd mot något andligt eller Gud-likt för människovärlden.

Nu blev jag ledsen istället. Nej, family guy får fylla mitt förvirrade, kaosartade huvud.
Imorgon har jag en mini-dejt med några riktigt sköna brudar från klassen.


haj.


Dagen D

Jajajaja, det var längesen och allt sånt.
Bryr mig inte just nu, och tänkte inte göra det överhuvudtaget idag, för det finns viktigare saker på schemat.
Idag FLYTTAR JAG! Det är väl bara så sjukt, att man inte riktigt är där i tankarna än? Fluff ska till veterinären snart, sen ska mormor & jag till Ö o B och stresshandla de sista sakerna. Shit, listan blir verkligen längre och längre för varje gång jag tittar på den. Tror att jag har typ 20 saker jag måste köpa idag, utöver det halvt onödiga.

För exakt ett år sen, skrev jag på min blogg att jag ser tjock ut när jag sover. Hade väl önskat att jag skrivit något mer spännande i stil med: Tänk på när jag flyttar hemifrån i framtiden.. eller nåt, men så skrev jag om hur jag ser ut när jag sover, och något skit om kärlek och hur jobbigt det är, och la upp den här bilden.



Det är väl inte så mycket som förändrats sen dess, förutom att jag skippat "black & fierce"- stilen och ser ännu lite tjockare ut när jag sover.

Nu fan ska jag packa.


WOH.


listig som få

Okej, jag erkänner. Under den röriga, okontrollerade ytan, finns ett ordningsamt kontrollfreak, även känt som "ätstörnings-Pernilla". Eftersom jag aldrig någonsin kommer att sluta äta igen, så kommer hon till bra användning ibland när jag måste organisera mig själv.
Gjort lite listor på vad som kommer att behöva köpas till min nya, alldeles egna lägenhet (kommer aldrig kunna sluta säga det, utan att det låter helt galet i mitt huvud).
Nästan allt till vardagsrummet/sovrummet är köpt eller beställt. Allt som saknas är tv och "tv-hållare", som ska hålla tvn uppe på väggen. Hell yeah, min lägenhet kommer vara så pimpin'.



Nu ska jag duscha och läsa kurslitteratur, som den flitiga människa jag blivit.


haj.


uppdatering på allt mellan himmel och högskola

Jag vet, jag vet, vill man ha många läsare på sin blogg, så får man uppdatera ofta. Ni får ursäkta mig, men bloggen är inte precis det viktigaste i mitt liv (CHOCKING). Har iallafall inte haft internet sådär på riktigt här i Ystad, och har varit upptagen med att börja på Malmö högskola, så det får väl vara anledningen, till er som kände att ni behövde en sådan. Japp, jag har börjat på socionomprogrammet och lärt känna några fina tjejer redan, känns lite som en dröm, lite som en önsketanke.
Just nu sitter Rasmus bredvid mig, i Ystad. Vi ska på bio imorgon och så ska jag ju skriva kontrakt på lägenheten. Maha, skriver listor på vad jag behöver till den, hela dagarna. Det tar fan ALDRIG slut. Skriver upp dom här sen, så ni kan beskåda hur "listig" jag verkligen är, haha kul.
Övriga, sorgliga nyheter, är att fluff är sjuk. Vi vet inte vad det är än, men jag har lagt ner hela min förmögenhet på medeciner vi ger honom sex gånger per dag, och han ser jättemycket friskare ut nu. Jobbigt när ens marsvin slutar äta. Ja, det är ett marsvin, och nej, jag tänker inte låta honom dö, han betyder lika mycket oavsett vilket djur han är.

Nu ska vi mysa vidare och duscha, något jag inte gjort på lääänge.


haj.


1-0 till mig

Så ångrar man vad man skrev innan - euforin är fullkomlig. Jag fick lägenheten! Kan ni fatta det? För lite mer än två veckor sen, tog jag ett tungt beslut och flyttade hemifrån, utan ett nytt hem. Nu har jag letat lägenhet i, vad som känns som, all oändlighet, och äntligen fått vad jag ville. Lyxliv blandat med skitliv är som sagt underbart.

Skriver ett mysigt inlägg imorgon, eller ja, kan väl bli hopplöst och kräkigt också, beroende på mitt humör, som är riktigt labilt.
Nu är vi lyckliga och myser med Rasmus tycker jag.


haj.


eufori? vilket hyckleri

Så bloggade jag ändå. Kunde inte låta bli.
Sitter på Rasmus rum medan han duschar. Yep, här ska jag bo tills söndag, sen åker vi till gamla, hederliga Ystad. Känns jobbigt och ansträngande, men samtidigt nytt och tryggt. Hur de känslorna plötsligt fann varandra, har jag ingen aning om, men jag är nöjd. Inte euforisk, men nöjd.
Tittar på "My life as Liz" marathon på MTV, vilket passar sig helt utmärkt, då även hon är hemlös, i typ två dagar innan hon flyttar hem igen. Hem ja, det där stället dit man alltid kan åka när man inte har någonstans att ta vägen. Hmmjo, ja, fast nej.

Nu ska jag ta mig i min ickebefintliga krage och sluta waina.
En glad bild påre, bara för att övertyga folkmassan som läser min blogg, att jag är riktigt jävla lycklig.




hupp.


det går -helt okej- nu

Shit, saker går fort när man är effektiv. Ska på iallafall två lägenhetsvisningar, sammanlagt, denna och nästa vecka. Vissa människor har verkligen respekt för en när man skriver att man är i desperat behov av boende, och svarar direkt.

Nu ska jag klä på mig och göra mig redo för en date med Rasmus.
Kommer sova där i några dagar, innan jag drar mig till Ystad och bor där med mamsen, så kanske inte kommer kunna blogga så mycket. Hoppas ni förstår. Bli inte för ledsna bara.




haj.


som gammal grädde på det jävligt äckliga moset

Så fick man ingen hjälp av socialen, med boendesituationen, som gammal grädde på det jävligt äckliga moset. Istället letar jag lägenhet på egen hand. Har fått svar från två stycken, av 15 mailade, så ta tummen ur röven och håll den för mig istället nu.

Imorgon ska jag få träffa Rasmus, längtar, och vill helst bara äta upp den där dagen emellan. Känns konstigt när man inte träffat sin "significant other" på så länge, speciellt när vi pussas varannan sekund och jag överöses med komplimanger hela tiden, när vi är med varandra. Är vi liksom "på G" på nytt nu då? UFFUFFUFF. Om någon mer som jag älskar hade tänkt åka ifrån mig ett tag, tänk om. För jag kommer definitivt att lacka ur nästa gång någon åker ifrån mig.

Nu hade jag tänkt mysa ner mig i soffan med en jävligt bra film, några tips? JA, VÅGA KOMMENTERA! Det är inte precis som att jag blir ledsen, arg eller besviken när ni väl råkar göra det?
Sen ska jag göra allt som ska göras innan pojkvännen kommer hem efter en lång resa dvs - raka mig, tvätta håret jävligt ordentligt med inpackningar och sånt lyx, sitta i fotbad och rensa mitt skitiga ansikte. Han ska få tro att jag varit så snygg sen dagen han åkte (vilket vi andra vet är långt ifrån sant).

Avslutningsvis lägger vi upp en bild på mina starka kvinnliga vänner, som stått ut med en goskrävande, extra full & jävlig - Pernilla på sistonde. Thumbs up till fina kvinnor.




haj.


vi är inte som du, och det är vi väldigt tacksamma för

Jag är så jävla trött på negativa människor. Människor som inte kan acceptera att vi alla är olika, och tar itu med saker, så som vi själva vet bäst att vi kan. Mitt val att ändra mitt liv, är mitt val, och vem fan är du att dra alla över ett streck och säga att jag inte klarar det? Alla har vi olika mycket tålamod och alla kan vi inte vara målinriktade, men när du sitter där, utan tro på dig själv, lägg iallafall av med att tro att alla vi andra är likadana. Jag har en jävla disciplin i rockärmen ska ni veta, och den tar ingen ifrån mig.
Så, nu fick jag det sagt.

För stunden sitter jag och mamma vid köksbordet och lyssnar på massa låtar. Musikal, mina låtar och massa Carola. Ja, säga vad man vill om Carolas religiösa uppfattning och dylikt, men hennes röst är fan helt jävla underbar, och det är allt jag bryr mig om när jag ska lyssna på henne.

Nu ska vi sova.


haj.


hejdå & tack

Hatar att säga hejdå. Detta farvälet är ju dock ett "på återseende", och det, väldigt snart, men det gör ändå lite ont. Som sagt, jag saknar folk för mycket ibland.
Har haft det jättemysigt, med så många fina personer, tätt inpå. Erik, tvärs över gatan, Emma en bit bort och alla andra, som alltid kommer hit, bara för att stämningen här är så speciell.
Tack till alla som lyst upp min vecka, och tack till Tobbe som låtit mig bo i hans rum.

Nu drar jag tillbaka till verkligheten, och letar lägenhet som en idiot.



haj.


att tro

Livet har dess små ups and downs, och även om jag inte är troende, dvs på Gud eller någon dylik andlig figur, så tror jag på ödet, på karma och alla dess för- och nackdelar. När jag mår riktigt dåligt, tror jag på att det kommer bli bättre, för att jag förtjänar det. När jag gjort något dumt, tror jag på att jag mår dåligt över det, som bestraffning, men gör det mig religiös? Nej, jag tror inte på att det är någon "andlig överman/kvinna" som bestämmer över min karma, jag tror mest på att det bara är så livet fungerar, det är så enkelt som att vi själva bestämmer över vår karma. För när vi mår dåligt, kan det bara gå uppåt, och när vi gjort någon illa, bestraffas vi av skuldkänslor, eller av någon annan. Så ja, det kan väl vara så att vår karma bestäms av några andra också, men jag tror faktiskt på att vi alla får vad vi förtjänar, någon gång.

Nu ska vi dricka öl och äta skinkgratäng.


haj.


små ord

Precis vandrat i regnet, till systembolaget och apoteket - två olika apotek för olika människor, som mamma så klyftigt sa det.
Laddar upp inför en mysig fredag och peppar inför en festlig lördag. Nu blir det träning med Pelin & Arvidsson. KÖTT!





suppression

Just nu vill jag bara åka till London, gå runt på gatorna med alla underbara människor, och ha denna låten i lurarna.
Får nöja mig med att ladda ner "The Full Monthy" och alla andra brittiska filmer tills jag tröttnat och övertygat mig själv att det är här jag vill bo. Att ljuga för sig själv är aldrig bra, men vi låtsas inte om det just nu.

Så jävla bra och enkel låt, peppar en som ett fanskap.





HEY


I'm not coming back

Nu är det nytt år! Lite sen är jag allt, men whattafack, ingen bryr sig.
Allmän uppdatering: Jag har slutat röka, sovit godare än någonsin, och ätit tacos med finaste trillingarna.
Varför röker alla dom coolaste musikerna? Uff, gör mig inget gott att sitta och lyssna på Nirvana just nu, eller Aerosmith för den delen. Dock har ju Steven Tyler fått operera sina stämband, men ändå, fuck vad coola alla ska vara när dom röker.

Fan vad "lithium" beskriver alla mina känslor just nu.
Så vi avslutar med den och skiter i att skriva om överflödiga känslor.






20whothefuckcares

Yep, så kände jag mig igår, långt efter tolvslaget, runt sju imorse, när jag var fast på en fest utan buss hem, när jag hade viljan men inte styrkan att spy och när bacardiflaskan för 220 spänn försvann. Ville bara ge upp på allt och be alla att dra åt helvete, men så satte jag mig på bussen "hem" och gick och la mig med två fina tjejer, vaknade imorse och kom underfund med att allt blir vad man gör det till.
Blir inte precis sådär jättesentimental när det gäller det nya året, löften och sånt. Tänker mer tillbaka på året som gått och känner mig nöjd, oavsett hur det spelat ut sig.
Nu har vi ätit pizza och tittar på ice age 3. Inatt blir den första natten då jag helt och hållet får sova tills jag helt enkelt bara inte vill längre. Har precis fixat internet, så nu är jag hemmad.

Igår var verkligen awesome, och jag ångrar ingenting. Fanny, jag och en hög andra låg i en liten säng på festen och sjöng en massa paramore och visade spyor. Annas pengar, körkort och allt blev snott, men killen ångrade sig och ringer för att ge tillbaka dem. Vi blev alla asnitade och Viktor kom aldrig ens hemifrån, pågrund av mega overload fylla.
Jag ångrar ingenting från gårdagen och jag ångrar ingenting från det gångna året.

Nu börjar min långa resa mot att bli helt rökfri. Så om jag kallar er saker, slår er, eller typ bara börjar gråta sådär, ha överseende.


haj, gott nytt år!


RSS 2.0