ååhhh

Kan inte gå och lägga mig. tankarna snurrar runt i mitt huvud. kan inte skapa nya rader heller. jobbigt. Kollar på Oscars galan. känner mig smått bakis nu faktiskt. liksom NU!? ska snart gå o lägga mig, med mamsen. just like the gold old days, dvs typ fem år sen. yep. funderingar? vad ska det bli av lilla mig? jag vill bara dö, vetandes att jag gjort något. för någon, för mig själv. något stort. nu ska jag sluta babbla och gå och lägga mig. så mys.

Truth hurts. Motherfucker.

Oooch min locktång gick i sönder. precis som mitt liv. nää. men den smälte sönder en plastpåse. sucks. & igår blev pretty crazy.. drack en hel flaska vitt vin men blev inte så jälla full? wierd. Sen gick det mer bara utför, men det tar vi en annan dag. eller inte. Nu sitter jag o mamsen ensamma hemma framför Wallander och kränger. livet äger röv. för min mamma är bästast. over n out

a womans need


Hej, förlåt som vanligt. men vafen. inget internet. okej?

öeh. känner att jag iaf vaknade upp på rätt sida tuday! dock inte bokstavligen talat, för jag har nyfunna nackproblem, som gör att jag bör sova på rygg hela tiden. vilket jag ALDRIG gör.
dagens HOLYMOTHERFUCKERYES: jag hittade mitt playdays tape. (min farmor & farfar brukade skicka jättemysiga avsnitt ur en serie som hette playdays, när jag var liten. som jag totally LOVED. mamma råkade spola över en av kassetten och när hon tog upp det idag igen, började jag helt seriöst nästan gråta. igen).
nu ska vi konvertera VHSen till en dvd, också ska jag se det bästa programmet någonsin - igen. true story, det var, är & förblir det bästa TV någonsin kommit med.

för er mognare läsare, ska jag berätta att jag ikväll ska ut med mitt & rasmus dubbeldejtar par. ochja, rasmus.
vi ska börja kvällen med bowling på bollhuset (som jag lär förlora i, som förra gången), sen ska vi käka sushi på zen, och till sist men inte minst, blire en runda på spisen.
det blir en azesum evenin'.

funderingar? hmjo. vad fan hände med ashlee simpson egentligen? hon gick från övercool, söt, tuff, svarthårig tonårsidol, till näsopererad, bantad, plastig, blonderad/röderad bimbo.
uff nej.
kollade på lite gamla videos av henne på youtube- så jälla bra.


nu ska jag klippa/färga naglarna, sminka mig och attempta att locka mitt hår. hrmpf good luck chuck.


haj.


den som vet är inte alltid den som har


daaaaaaaaaaaaamn vad mucho religion jag lärt mig idag.
kanske inte allt det där som behövs till provet imorn, men extremt mycket överkurs.
känner dock att jag inte riktigt besitter skillsen att komma ihåg allt. men shit happens, det viktigaste är väl att förstå? (det man inte kommer ihåg)

nu ska jag sova.
för ack, min säng känns så skön & mitt huvud är så utmattat.
vart skall mina tankar föra mig i dena föga sena afton?


hajFISK.


weekly dose


plugga sucks donkeyass.
tänk om man va känd. oberoende av cash - ett never ending cashflo.
äeh. someday.
just nu är jag stuck in this shit




& så har jag inget skrivbord.
ellerjo, ett bord. vid sängen. aka böja ryggen hela jävla tiden.
gosh, jag svär typ hela tiden. förlåt, kan faktiskt inte hjälpa det. känns som ett extra bra sätt att uttrycka sig starkt på. som fan. hrm.

tänkte på en sak.
fan vad man borde gå på en diet?
ingen sån super serious all life diet, men bara typ gå ner lite i vikt, känna sig piggare och typ motionera för en gångs skull diet?

ahwell.
nu ska jag plugga. känner inget behov av att skriva nåt ball.
cus it's ma blogg. don't like - don't reed.


tjo.


indian


heeellyeah. jag är sjukt trött, har ont i huvudet (hellu migrän?), är totally broke, och tänker plugga sönder hela veckan. thank GOD (ja, enligt vissa..) att skolveckan bara är fem dagar lång.

har beställt fjäderörhängen. ja, extremt utpimpade örhängen, på rasmus visakort ochrom kom tuday. tog typ två dagar. SKILLS. candied poison heter sidan, look it up! och beställ inte hem allt, där ska finnas lide kvar till mig sen också.
aaanyway. så här serom ut, ochja, jag köpterom sista. DOUBLESKILLS.




nu ska jag äta och kolla på criminal minds. som btw är mitt nuvarande favvoprogram, tillsammans med cougar town. dr reid är så jävla söt.


mmyumei.


Romance with my Bromance


Hej bloggen!
Jag är seg. jag vet.
pluggar, leker med pojkvännen och DYLIKT. förlåt, jag har ett liv.
så jag har nåt o skriva om iaf?

Gårdagen, Alla hjärtans dag, blev sjukt romantisk. Jag & rassentassen köpte hem jordgubbar, vit blockchoklad & ballerina kladdkaka vanilj. Eftersom rasmus slutade efter mig, stack jag till stan och köpte ett fint rosa nattlinne från h&m. dom hade en massa billiga och romantiska att välja mellan, såå dralla dit om ni behöver lide sexy stuff.
sen jallade jag hem, smälte chokladen, doppade jordgubbarna, kastade in dom i kylen, tog fram vinet, kastade mig i duschen och laddade upp för en mysromantisk kväll. 

Vilket det blev! Vi hyrde hem karate kid (den nya versionen med will smiths unge) & Valentines Day och tittade på medan vi åt, mös och drack. SHNICE.
sen sov vi över, och nu är vi i skolan.
ibland lyckas vi göra allt perfekt, och då blir man helt pirrig i kroppen.
som de sa i Valentines Day, din perfekta partner är din bästa vän, och jag håller med så hårt.
se filmen! btw.


hajfisk.

vad är en bal på slottet?


to keep up ..


 

bild från när jay smith & sony music hälsade på, på spyken. och jag skulle sjunga ofc. hrm.




sista spelningen med the minor addiction, på musik för välgörenhet


& nu..

sitter jag i sängen i min pojkväns tröja och mina snobbentrosor, nyduschad och helt sjuk. tror jag.
tänker tillbaka på de senaste åren av mina tonår. hah tönt.

saknar lite den falska tryggheten ibland. falsk trygghet är väl nånting jag alltid får för mig att jag lever i, för att jag alltid är osäker, men det finns inget som otrygga förhållanden och vänskaper. ni vet, ytligt skit som känns så jävla bra för tillfället, men som alla vet, är det rädslan för att inte ha någon som håller en kvar.
ibland blir jag rädd för att känna mig trygg. känns som jag ständigt tror det ska gå snett när som helst, eller att jag helt enkelt inte ser bakom den vackra fasaden.

igår repade rasmusen, henke, erik & jag inför min sångkonsert, den 15:e mars. kommer bli fetast. ellerja, ganska chill liksom.
nu ska jag äta lasagne och kolla på smekmånaden. ashton kutcher är såhå söt i sina små lockar. ochja, brittany murphy kallas PEWE. precis som jag. sjukeligt.


tjao.


har precis sjungit för jay smith & sony music


ohyes, it's true. fucking random.
jay smith (vinnaren av idol, för er som inte vet) & sony music (skivbolag) besökte vår skola tuday & frittan (min lärare per fritiof) tyckte att jag skulle sjunga en låt för dem och alla som var där och såg på "spektaklet".
sååå.. det gjorde jag.
nervös och oförberedd som ett helvete, så blev jag filmad av svt & fick beröm av jay smith när jag sjöng och spelade almost lover med a fine frenzy.
wierd.
men det var ju ball. fick bli intervjuad till tidningen efteråt också, också togrom foto ovanifrån. bra ändå.
såå då kanske ni ser mig i tidningen eller på något klipp i framtiden. hah, konstigt.

nu sitter jag på samhällen & känner mest att jag bara vill hem.
like any day yep.

nu ska jag .. fortsätta dagen som vanligt? hah. WIERD.




over n out.


RSS 2.0