diverse ointressantligheter

PLUGGTAJM!

Varför blir jag så hungrig av att tänka? Funkar ju inte sådär jättebra när man liksom.. måste plugga?

På fredag blir det mini-spelning och inflyttningsfest. Känns som ALLA flyttar nu. Härmapor.
Resten av helgen spenderas med att döva hjärnan från allt tenta-tänk, med diverse roliga saker som inte planerats än.

Övrigt: ge mig en liten, fluffig voffsing att gosa med när inte Rasmus är här.


Det kan vara så att jag har en sne mun? Freak


haj.

right answer and you're cool

Ännu en cover ska laddas upp ikväll, och ännu en gång tvingas jag stanna uppe till ohumana tider för att fixa allt. Varför tar det hundra år att ladda upp EN video, som är 3 minuter lång? Livets frågor spökar i mitt huvud, såhär sent på natten.

Sysselsätter mig med läsning och nagellacksbyte, medan jag varannan sekund stirrar på den lilla ploppen som sakta, och osäkert, rör sig något sådär i framåtriktning.

Imorgon åker mollele till göteborg, och lämnar mig i skåneland, helt uttråkad. Nej, jag har faktiskt ett annat liv. På lördag wonkas det, på fredag kommer rasmus och på torsdag blir det repa med erik, och så kommer mamma (tog det baklänges för att jag är tuff), så jag har ändå lite liv. 




haj.
 

Beväpna dig med allting som du längtat, och drömde om en gång

Lite sen är man, men Loreen vann, och jag är nöjd.


Så stod vi där, inne på KB och väntade på vår efterlängtade Joakim.

När han kom ut, var det som att färdas tillbaka till en tid som jag aldrig trodde att jag skulle få uppleva. Joakim Thåström var 25 år igen. Han stod där, nyrakad, nyklippt, i kavaj och slarvigt hängande hängslen, och lät oss åka tillbaka med honom. Som tur var, hade jag hunnit lyssna in de nya låtarna och kunde hänga med i texten under fler låtar än de fyra gamla klassikerna han körde. Fällde en liten tår i hemlighet, och stod där, helt slagen av eufori, när han skrek av vemod, sorg och kamp. Hans är nog en av de få röster som jag ärligt kan säga, inte har förändrats ett dugg. Han låter precis som på skiva, och han låter precis som för 30 år sen, och nu kan man ju faktiskt påstå att han ser likadan ut också. Han flaxade runt där, med sina "beväpnade vingar" och fångade min totala uppmärksamhet, och alla mina känslor tillhörde honom, bara för en liten stund.

Det är inte många konserter jag gått på, där jag glömt bort tiden. Jag har många gånger, nästan önskat att det skulle vara slut, så att ben och rygg kunde vila, men igår trodde jag, helt ärligt, att mitt liv skulle ta slut när han gick. Jag vet att jag sett honom förut, på malmöfestivalen får tre år sedan, kanske 50 meter bort, men denna gången var helt annorlunda. Jag tryckte in mig längst fram, och kunde nästan lukta på hans fingrar, när han sträckte ut dem och sjöng "du ska va president". Nä Thåström, DU ska va president, och jag ska få höra dina slagord varje dag.







Sitter för tillfället och myser i min nya Thåström-tröja, och tänker inte ta av mig den.


Gonatt.


I don't care where I belong no more

Cheer up, don't make-up (hahaaa wordplay)


Peppar stenhårt inför torsdag - ny inspelning på G, med typ världens skönaste låt, och på lördag ska jag få se the long lost Thåström. Wunderbar.

Imorgon far vi till Skånes djurpark! Japp, slemelie & jag ska bila dit (hon blir ju den enda som kör, men ändå), och planen är väl att trycka in så många djur som möjligt på en dag, fota och enjoy life, medan vi luktar skit och blir redigt smutsiga.



vårvindar friska leka o smiska

Ah. Min första tenta gick väl inte så jättebra, men fyfan vilken mysig dag det blev igår.
Solen sken, jag vet att det är sjukt överskattat, men det vart najs, och mollele & jag gick på restaurang för att "fira" tentan. Rasmus följde med mig hem och tittade på criminal minds, åh criminal minds, du är så fin. Som sagt, övermys gårdag.

Ikväll blire en trip till lilla hörby, långtlångt bort & imorn spelas det in igen!
Och just det, jag ska se thåström den 10:e! HAH.



min bror är coolare än er.

RSS 2.0