saknadsproblem

Uff, jobbigt att vara utan sötnosen. Hade behövt en riktig sån varm och menande kram av honom just nu. Det jobbiga är, att när jag saknar någon, vill jag inte prata med dom, se dom eller tänka på dom överhuvudtaget. Vill bara ta avstånd från det faktum att jag vet att jag verkligen inte klarar mig utan den personen i ens ynka två veckor. Usch, bara att säga det får mig att vilja spy av saknad. Tror inte att folk ser mig som någon som saknar så mycket, men det är väl just för att jag väljer att inte prata om det. Så när som helst ni åker iväg någonstans, och jag är dålig på att höra av mig, så betyder det bara att jag saknar er så mycket att jag inte ens vill tänka på det.
Snart ska vi iallafall prata på facebook, förbereder min klump i magen och gråter lite inombords, men det är det värt.
Sitter kvar på Hilton i malmö och ska åka så snart jag är färdigpratad med sötnosen. Ikväll blir det nog till att öppna en flaska alkohol och fira inflyttningen hos trillingarna lite. Först, fika med mams.


huj.


update

Tack för all respons jag fått på mitt förra blogginlägg, jag vet att det var lite barskt, men jag höll igen som fan i vilket fall, så det är väl den finaste versionen ni får av det som hänt.
Ja, jag känner mig lite som en fjortis när jag öppnar upp mig på en sida på internet, som vilken jävel som helst kan läsa om dom så vill, men jag känner mig också "libererad". Jag bor vilken dag som helst, hellre på tre olika ställen, utan sömn, inom loppet av en vecka, än på ett ställe, utan kärlek. Åh gud vad lökigt.

Just nu sitter jag på Hilton i Malmö med daddy. Det må chockera många att jag och min fader, fattiga som få, har råd att bo här, menre var halva priset just idag, så vi passar på att korkar upp varsin bir i frihetens tecken!

Imorgon flyttar jag in hos trillingarna i en vecka och lökar mig som en riktig karl. På lördag är det nyår och jag skulle nog inte kunna se fram emot det nya året mer än nu. Det kan då fan bara gå uppåt från och med nu.




Hälsningar från "The lucky spongers of the British government"


känslan när ens mammas "fästman" går in på ens rum när man ligger naken i sängen, och slänger pengar i ens huvud

allt detta för att hans son snott pengar från mig?

Japp, jag tänker inte hålla käften om det. Jag skiter fullständigt i om ni dömer mig för det. "Håll dina privata problem för dig själv, gör inget du kommer ångra imorgon". Pfft, detta har jag velat göra sen första gången detta svinet kastade ett vinglas i väggen för att han inte har några som helst mänskliga känslor. Jo, egoism, självälskande och respekt för ingen annan än sig själv, det sitter han inne med, den perfekta mannen för både kvinnor och barn.
På utsidan, det vill säga, utanför vår lägenhets väggar, eller så fort någon hälsar på, kan han nog verka väldigt trevlig. Skrattar högt och falskt för att göra ett gott intryck på sin sambos föräldrar. Det är inte bara det att han är så utomordentligt respektlös som gör mig så jävla arg, det är det att han tror så lite på mänskligheten, att han faktiskt inbillar sig att alla går på det, att ingen ser igenom hans falska fasad av leenden och "ett glas vin på helgerna". Det är väl ändå inte normalt att dricka nästan varje vardag, av hemmagjort vin som är mer än 20 procentigt.
Ingenting förvånar mig längre, inte ens faktumet att min mamma just nu, efter det ovannämnda, sitter och skrattar med honom i vardagsrummet.

Imorgon flyttar jag härifrån, och jag skäms inte för att berätta att jag flyr.
Jag skäms inte för att berätta varför jag är så jävla arg och besviken. För alla förtjänar att veta, vad det egentligen är för man jag tvingats bo med.

Skönt.


hemmad

Efter två feta portioner av gårdagens julmat, fasar jag men också längtar, till juicedieten som jag påbörjar den 2a januari. Hoppas på att förlora några överflödiga kilon och typ rensa ut lite dåligt i magen. Yep, jag kommer alltså att bajsa en hel del och är inte rädd för att vara ärlig om det.
Idag har jag lunchat med en massa gamla spykister, som man inte sett på minst fyra månader! Sanne, Tanya och Joel har alltså varit lite crazy och pluggat/pluggar/ och jobbat långt ifrån lilla skåne. Tog mig en kort funderare där, inne på espresso house. Undrar om jag också bör åka någonstans och ja, vara lite crazy? Men nä, jag trivs alldeles för bra här och har ju precis tackat ja till en tre-årig socionom utbildning. Så jag är lite stuck, på ett bra sätt, tror jag.

Nu: Resa på mitt mediumfeta arsle och åka till Rasmus. Orkar inte riktigt veta att han åker imorgon.


haj.


hälsning från pernie






god jul, på mitt sätt


God jul till alla mina dyrbaraste snöflingor!
Ni är verkligen one of a kind. Ni fattar? Yeah.

Bjuder er på lite fjolliga julbilder på ingen annan än mig själv, och en juldikt!








Må alla era klappar vara det ni önskat
Och må ni med de ni firar, dela många skratt
För julen är en tid att fira med glädje och godhet
Äta gubbaröra, knäck och bli smällfet
Ät och mys because you're worth it
Du har all tid i världen efter jul, att bli fit
Nu tassas det vaksamt runt granen
Som står och glittrar på altanen
Kan knappt vänta tills det är tid
Att inta den julefrid
Vi längtat efter dag och natt
För av julen är jag alldeles besatt
God jul till stora och små
För även om hilmen är grå
Finns det gott om god sill
Allt blir vad vi gör det till


KRAM.


the only truth I'll always know, and never forget


min mamma har världens största hjärta.




att "fakea" julafton

Åh, räknar ner till julen nu. Visst, den kanske redan är här, och jag började fira den för länge sedan med julmusik, julfilmer och all annan reklamskit som bara vill att vi spenderar pengar på denna underbara högtid. Men det är inte riktigt jul förrän jag åker till mormor & morfar i Ystad. Där har jag och mamma firat jul sen jag var cirka sju år gammal, vaknat upp på julaftons morgon med små julklappar i våra strumpor utanför dörren, förberett julmaten hela dagen, tittat på kalle anka och somnat tidigt i soffan, med klingande kaffekoppar i bakgrunden. Nu är det ju så att vi har en egen familj, en större familj, jag och mamma. Inte för att jag räknar en enda själ i den här "familjen" som värdig att kalla just det, familj, men ibland blir man påtvingad en sådan och får nöja sig med att fira julafton med människor som lika gärna kunde vara främlingar.

Jag tänker inte fira jul förrän jag sitter där, i mormor och morfars hus, och jag tänker inte säga god jul till en jävel i min "familj" förutom världens bästa mamma.
Julmaten ska vi ju inte prata om. Ge mig julskinka och prinskorvar tack.



haj.


ordspya, besvikelser och mys

Vilken riktigt jobbig och onödig dag. Går upp sju för att gladeligen kompa min lillasyster på sin alldeles första grötrock. Smsar Rasmus, som snällt nog ställer upp i sista minuten med att filma allt. Åker till stan och går därifrån (en bit) till min gamla skola, aka min syrras skola. Sen dyker hon inte upp? Så får kånka på den jättetunga gitarren till Lomma, där jag sov i tre timmar, innan det var dags att åka hem och köpa gran!
Ahwell, bara glöm att jag är så jävla negativ och låtsas om att jag är positiv, som jag lärt mig att jag ska vara, på mentalträningen. Men hur fan hade dom tänkt att man skulle tänka "vad är det värsta som kan hända?", när allt skit redan hänt? Får väl ta och kolla igenom mina anteckningar igen dårå.

Nu ska jag käka som ett djur och mysa upp mig inför en kväll med världens finaste Rasmus.
Undrar om ni kan se att jag gjort om min blogg? Jag kan inte se förändringarna än, för av någon anledning går det alltid slött för mig.

Avslutningsvis: mina vänner är som handplockade av en riktigt bra "vänväljare"


toodlez!


julefrulle


Vilken underbar morgon!
Rasmus åkte tidigt för att göra något viktigt (?) och jag letade mig långsamt fram till kylskåpet. Hittade inget kött what so ever, tills jag öppnade en turkisk youghurt burk där fina små köttbullar gömde sig. Förvaring förvirrar mig. Hittade sen rödbetssallad och senapssil, och bestämde mig för att äta en julfrokust. Nu har jag brett knäckebröd med skinka och hittat två pannkakor också? Så munch awaaaay..




Imorgon ska jag kompa lillasyrran på hennes alldeles första sånguppträdande. Ska bli spännande att se om hon vågar tillslut, annars får jag släpa in henne. Hennes röst är jättefin och orörd av alkohol eller cigaretter.. mm those days.
Nu ska jag alltså träna röven av mig så jag inte skämmer ut henne.


bop.


today we're making the good old times


Well, go middag!
Igår konsumerade vi alkohol (vi = jag, fanny & anna). Det blev en del konsumerande, och kvällen slutade dyngrak, hemma hos Emelie & Sebbe, i malmö. Vilken jävla tur att man har så fina vänner ibland, som räddar varje situation och gör den nästintill bättre än vad man planerat från början.
Trots en del motgångar, blev alltså kvällen riktigt lyckad. Joey, som vi var hos, hade bakat en massa julgodis och pyntat och vi dansade tills kvällen inte hade någon annan riktning än sängen.
Nu har jag kommit hem, ätit kött med bearnaise och pasta och känner mig som en fetfylld drottning.



finaste du


DET SNÖAR!

toodelz.


onödigt uttömmande av onödiga känslor

Nu ska jag tömma ut mina patetiska, jobbiga känslor på en öppen blogg på internet. Så, det görs halvt kryptiskt, för det är ju så jag skriver bäst.
Är allmänt trött på att känna att jag behöver anstränga mig för att vara den folk vill att jag ska vara. Jag klagar aldrig på mina vänner, visar sällan när någon gör mig riktigt besviken och ställer nästintill inga krav på hur någon ska vara för att göra mig nöjd. Ibland känner jag dock att det inte riktigt är vice versa. Varför jag håller detta för mig själv, vet jag inte. Jag borde med all rätt ringa upp alla som sårat mig, irriterar mig och förstör för mig och bara spill my guts, men det gör man ju aldrig. Det finns kanske inte så mycket fitta i mig ändå.

Trött på att tycka synd om mig själv, drar jag ut till köket istället och myser med mamma.
Ge mig sol och ta bort min jävla vinter"depression".



juicediet nästa


Funderar på att börja på en juicediet. Kollat in lite om Jason Vales "7lbs in 7 days", och eftersom den inte finns att ladda ner gratis, utan bara att köpa, tänker jag scanna runt på youtube hela dagen och leta juicerecept. Har ni några tips så får ni jättegärna säga till! Kom på att vi inte har en juicepress eller något sånt hemma, men det kanske går lika bra med en "smoothiemaskin", alltså en mixer? Kan ju inte precis tänka mig att det blir onyttigare för att "juicen" blir lite tjockare.
Förövrigt tycker jag att "Juicemastern", som han kallas, är riktigt irriterande. Men fit & fräsch är han väl, så jag litar på hans råd. Efter nyår kör jag en veckas juicediet, och hoppas på att bli pigg och motiverad, som han påstår att man blir, under tiden och efteråt. Vem vet, jag kanske uppdaterar med lite juicerecept så att ni också kan kicka igång 2012? Nä, usch, fan vad lame det lät, men ändå.





Time 2 get fit!


valet att göra en lite mer sofistikerad blogg


Bra, nu har reklamen lagt sig bredvid inläggsrutan ett tag, så nu får den stanna där.
Inte ska man väl TVINGAS att betala (köpa pro) för att få blogga?
Nä, nu ska jag sluta waina ett tag och tänka på allt bra i livet.. höhö.

Sitter och tittar på "Efter tio", på kanal fyra, med Malou von Sivers och lägger märke till att hon har så jähävla snygg hårfärg!



Nu fick blondinbella vara med på bilden also, men skit i henne, och kolla på Malou! Snart 59 år gammal, skitsnygg och riktigt skön, fortfarande. Älskar hennes sätt att få alla hennes gäster att känna sig bekväma, samtidigt som hon ifrågasätter mycket av deras verk och åsikter, så att vi tittare får en bra bild av vad denne person verkligen vill ha sagt. Malou skulle jag jättegärna träffa. Får väl se till att bli en känd, stor författare eller något annat spännande?

På tal om något helt annat, så har ni kanske märkt lite nu emellanåt, att jag börjat skriva lite annorlunda. Har bestämt mig för att bli lite vuxnare på bloggen, skriva om viktigare, mer intressanta saker än bara mitt eget liv, men tänker fortfarande dela med mig av mina tankar och upplevelser, jag menar, hur fan trodde ni att ni skulle kunna hindra mig från det? Språket kommer i framtiden vara lite mer "akademiskt", men Pernilla - touchen finns fortfarande kvar. Engelsk och svensk slang, kan ni inte heller hålla mig borta från.
Hoppas att ni inte har något emot denna plötsliga förändring, och kanske helt enkelt känner att ni inte slösat er tid, efter att ni läst mina lite mer meningsfulla, halvt sofistikerade inlägg. Oroa er inte, mina lite smått menlösa ämnen poppar upp då och då, men allt som allt blir det en lite bredare blogg, som passar alla. Så, sluttjatat.


Let's grow up together!


fucking jävla spam


förlåt för att jag inte skrivit på ett tag, inte för att jag tror ni bryr er ett jävla donkeys ASS..
men blogg.se spammar mig med reklam, där jag skriver mina inlägg, vilket gör att typ halva sidan inte går att se.
men jag får helt enkelt lita på mig själv o hoppas attre står rätt bakom den massiva jävla "KÖP PRO! skylten.

iallafaaaall.
idag har varit en slappedag hittills.
helgen har vart ganska chill.
kan inte skilja på dagarna, men vart ute o åt buffé med några fina tjajor, på rosgarden supreme, i malmö.
det vart alltså kinamat OCH sushibuffé. jag dog. lite.
och till efterätt fannsre friterad banan med sirap, kondenserad mjölk, glass o allt.
fuckin fabulouS! med stort s yes.

nu ska jag äta nyttigt o be tillre jag inte tror på, att vi inte kör till ystad denna dystra natt.


hupp.


I'm so excited


gör mig redo för tjejbombardemang i form av anna & fanny.
ska göra räkmackor med majonnäs, sallad, gurka & ägg. mwah, kommer bli sketgott.
sen blire risgrynsgröt till efteft.

igår firades mammas fölsedag o hon blev jiddeglad för sin present - en klippning hos min frisör Henrik Weidenmark på Här. tänk att hon inte klippt sig hos en frisör på typ minst fem år? crazy. jag känner mig speciell nu när jag inte vart där sen innan studenten.



sån fager ung mö!
nu måste jag fixa allt o göra mig redo för två hungriga, tossiga tjejor! haha ja jag sa tossiga.

känner mig såhär atm





hajduchi.


att inte fly från sig själv


Det viktigaste är alltid att vara nöjd med sig själv. Nöjd med någon annan, får man väl vara om man känner att personen förtjänar det, men försök aldrig göra något bra utav något dåligt och redan förstört. Du kan själv aldrig se det, som du döljer för dig själv, så försök aldrig vara nöjd med någon annan innan du är nöjd med dig själv.
Bara välj det som från början gör dig gott och som får dig att känna dig just det, nöjd med dig själv.
De som valt att gå en annan väg, de som valt att tro att de är nöjda med sig själva, det är de som aldrig behåller en nära vän, antingen för att ingen respekterar dem, är nöjda med dem, eller för att de själva inte kan hitta någon de är nöjda med, eftersom de inte är nöjda med sig själva först. Det är en ond, men också god cirkel. Våga gå en annan väg än de som väljer att inte se sina brister, eller fördelar, för det de är, en del av dem. För de som valt den vägen, får snart veta att den tar slut, framför ett stup.



en nöjd Pernilla.



kinder SURPRISE

jahapp.. då har jag alltså misstolkat mina betyg, och fått räkna med ett IG jag trodde jag hade slutat oroa mig över. att det aldrig kan gå sådär helt perfekt, någonting.
jaja, kinderkalendern sviker aldrig. idag fick jag ett kinderägg! makes me wanna cry.
den är rund, mjuk, söt och har en överraskning inuti. världens bästa lilla sak.




bajbaj.


varför är det som borde vara mest kravlöst, precis tvärtom?

jag tycker att en vänskap bör vara kravlös, det har jag alltid tyckt.
jag har svårt att bli ledsen eller sur, när jag och en kompis planerat att ses, men inte gör det.
jag blir kanske besviken, då man kanske planerat att göra något man längtat till, sett fram emot, men jag har verkligen svårt för att känna någon sorg eller ilska, riktat mot personen. därför är jag ärlig när jag inte mår bra, inte pallar ses pga trötthet, etc., men det kanske är fel?
jag tror att alla hade mått så jävla mycket bättre av att bara vara ärliga, pallar man inte, så säg det då. visst, man kan ju alltid förklara varför, ifall man tycker om personen och känner att de har rätt att få veta varför, men varför tvinga sig själv till att träffa någon, en dag då man inte känner för det, för diverse anledningar?

ah. livet hade varit så mycket enklare om vi bara släppte lite, och gjorde vad vi ville, sa vad vi tyckte och var med vilka vi ville.


ditt liv är just det, DITT, ingen annans.



snö


känner mig laleh-fied.
har kollat så mycket på "så mycket bättre", som går på 4an, lördagkvällar, och hon är helt förtrollande.
hennes röst har sån inlevelse, inte bara när hon sjunger, utan alltid. hennes uttryckssätt, hennes lugn. känns som kärlek, fast inte på ett typiskt, pojke & flicka, flicka & flicka, pojke & pojke pussas- och kramas sätt, utan på ett harmoniskt vänskapligt och lite andligt sätt?
har Pernilla, oreligiös och jävlig, blivit frälst?

japp, laleh har frälst mig med hennes underbarhet.




lökigt, but true.
& om du inte älskar den rösten, är du döv eller dum.


that's what you get







fuckhead.


pallar inte känna mig oupskattad längre, pallar inte känna mig liten.
pallar inte gömma mig i mitt eget hem.
pallar inte få ett förlåt, endast för att du känner sympati för mig.
pallar ingenting, inte någonting, inget alls.

och så sitter jag ändå bara här och väntar.
på att du ska ringa och bry dig.



just drinkin' ma smoothie



this is ma smoothey


I'm gunna drink it


iz surprisingly good


makes me feel crazy naaize


you wanna taste?


no, iz ma smoothey




årets julkalender


mornin!

kollar ikapp på julkalendern, och jag kan faktiskt erkänna att årets inte är så pjåkig ändå.
har fått stå ut med en del riktigt kassa julkalendrar i mina år, och inget har riktigt mätt upp med mysteriet på greveholm (1996) eller ronny & julia (2000). årets är dock värdig en titt, på svtplay.
det handlar om ett tjuvgäng som kallar sig "klappsnappare", och om hur Purre i gänget plötsligt får en dotter och måste hantera situationen utifrån vad Madame Bofvén, hans "tjuvboss", säger till honom att göra.



känner ni igen honom? yep, killen som spelade ronny är den söta killen som jobbar på espresso house i lund. han ser typ exakt likadan ut nu, som han gjorde då!




har alltid älskat hur de bygger upp omgivningen i sveriges julkalendrar. sådär trångt, snöigt & mysigt.
mwah. dags att öppna andra luckan i min kinderkalender.
hoppas lide på ett kinderägg.
wish me luck!


toodelz.


'ello gavnah


FÖRSTA DECEMBEEER!
första luckan öppnad i kinderkalendern, and I feel good.
trött som en annan åsna, pågrund av rasmus jävla jobb.
men, inget är så attraktivt och manligt som en jobbande man.
yep, you heard me. jag kallade lilplufsen man.

längtar tillbaka till london, storstadslivet, trevliga människor, musiken.
londonlivet får mina fingrar att darra, hjärtat att slå extra slag och magen att kurra.




back to reality
nu: sova
ikväll: alkuhul


haj.


RSS 2.0