att gråta

blogg-inlägg nr.2 jag vet.

alla har vi våra problem. små saker, någon slags vana som man helst skulle vara utan.
jag har mitt iallafall. och det är att jag lätt börjar gråta. HA, nu har jag erkänt det. folk, som kanske sådär halvkänner mig, kan tycka att jag är rätt så okänslig, men nixpix. de som känner mig riktigt bra, de vet att Pernilla är någon som har humörsvängar, riktiga sådana alltså.

Det är väl så, när man är familj. För såfort man då "räknas som familj", så får man ju ta allt som kommer med det. Att jag får mina utbrott, och känner mig ledsen ibland, det är ju något min familj får uppleva, vare sig de vill eller inte. Jag tror inte någon kan säga, att de aldrig varit med om att ett syskon varit ledsen eller arg. Det är så. och är man med i familjen, får man absolut se allas sidor. bra och mindre bra.

Men visst är det hemskt att gråta. och ibland inte veta varför. Det kan ju vara så, att jag faktiskt inte gråter lika ofta som andra, så när jag väl gråter, så blir det för små anledningar.
För, jag vet med mig själv, att jag inte är så känslig för det som folk oftast är. usch, konstigt. kan det vara någon slags sjukdom? - att gråta.
hemsk är den i så fall.
och jag varnar er. fråga mig varför jag gråter innan ni tror att det är ert fel, för ibland är jag bara en liten lipsill..

inget hej hopp,
för detta var seriöst
så jag säger

tack & hej - jag älskar dig

anything but average

fyfan vad skönt.
Aldrig ska jag förhöras igen. bara ett litet test kvar, om ett år. ÅÅH SÅ SKÖNT!
BUP. luktar likadant, som för ett år sen. jag glömmer det aldrig.
Han sa att jag hade fått djupare och vackrare röst än sist, och frågade om jag var bra på att sjunga.
Varför hände nu det som hänt tror du?
Vad ska man svara på det?
- Eh, jo. Det blev ett snedsteg i livet, ett alldeles för stort snedsteg.

OCH, idag kom Malte o hälsade på. man blir så glad av honom, han är jämt uppåt.
han har det bra i halmstad, och det är bra.

Annars? jo jag känner mig riktigt jäkla glad idag. Hoppas det fortsätter så :)

en promenad i det fina vädret?

jag bangar inte!


hej hopp fin snopp!

oh you pretty things don't you know you're driving your mamas and papas insane



david bowie

YO-YO!

För inte så längesen diskuterade vi vilt kring matbordet.
- Tänk dig att du är rik, och kan göra allt i världen. Om du då skulle få göra en live spelning, en konsert med vilka band/artister som helst, döda eller levande, vilka skulle du valt? och vilka låtar?
Herregud vad svårt. En självklarhet för mig, skulle ju absolut vara the complete Clash och David Bowie, från 70-talets tid.
Vad hade ni valt? Svårtsvårt.
Det nämndes: The Rolling Stones, Elvis, The Beatles, alla möjliga storfavoriter. men alla har ju sina egna inte sant?

På tal om David Bowie. Åh, vilken man. Han ser så typiskt androgyn ut, och har dessutom ett blått öga, och ett grönt. det blåa ögat har betydligt mkt mindre pupil än det gröna. sjukt coolt.
Hade jag levt på 70-talet (o henkus inte funnits) hade jag definitivt frågat chans på honom! (mobba inte min udda smak)


image79   grrrauurr


Hah, imorgon ska jag gymma satsigt. det kommer ju gå bra.

Alltid lika spännande att se dig, faktiskt.

hej hopp bowie snopp!  hmm..

I'm so pretty and witty and gay

and today's a good day.

Oh våffeldagen idag!
När jag kom hem med förväntansfull min, sprang jag ut i köket och insåg snart att vi inte hade något våffeljärn. Så of goes mams o jag till coop, o vips, våfflor med visp (-grädde, tyckte bara vips, o visp lät lite skoj..)

Jag har nu även klurat ut hur man överför bilder från mobilen till datorn (jag vet, IQ på den) men ändå. En del skratt blev det när jag kolla på en del som var, vad ska man säga, "halvnormala vid just det tillfället".

På torsdag blir det tyska & historia prov, wieho. jag känner redan på mig att det kommer gå åt skogen, men vad gör det? Ska man bli estet så ska man.

 en brunett        som blev blondin (ursäkta bilden)


 umgicks med en isabel       & en henkus


och levde lyckligt i alla sina da'r  (: 

                          
  Så vad ska man säga? Glad Våffla! säger jag.

hej hopp superglad snopp!

isolation

Jag börjar med att tacka de två som kommenterade mitt förra blogg-inlägg. Jag känner inte er, och det är coolt. Folk som inte känner mig, kanske tycker jag är intressant? I wish. men ändå najs.

och yesyes,
alla SKA till tjejmässan den 2:e maj. Har lite halvbestämt vilka låtar jag ska köra, men får väl lite mer experthjälp sen, dvs mams & henkus.

Tittar just nu på ett program, där de tar en person, sätter honom/henne i ett rum, helt ensam, i mörker. Där ska de då sitta i 48 timmar, utan någon kontakt med någon annan. Detta ska då vara ett slags test, för att få reda på olika saker. Vid vilken tidpunkt börjar man förlora tidsuppfattingen? När får man panik?
Jag undrar vad man själv skulle göra? Visst, de här får bara 48 timmar, men tänk på de som är livsdömda, och ska leva i en isoleringscell i resten av sitt liv? ensamhet, allt som korsar ens tankar. - the nothingness.
läskigt.

Jag har nu upptäckt, att det är farligt att ge mig en chokladask. En bit hit, en bit dit. men vad gör det? man lever ju bara en gång.

hej hopp isolerad snopp!


undone

Påsk, påsk, påsk.
Läxornas lov? - no way. Inga prov har jag pluggat till, och tre sådana väntar på mig nästa vecka. usch o fy.
Nej, påsklovet har väl gått rätt så fort ändå. Känns lite jobbigt. Nästa milstolpe blir ju sommarlovet.

Jag har tänkt en del.
Ibland tycker jag om att stänga dörren, stänga ute världen, och bara spendera lite tid med någon som börjat framträda lite mer på sistonde, mig själv. Ta det lugnt, och andas varje andetag utan en enda tanke på stress. Även om jag högt värderar att umgås med de jag tycker om, så behövs det ibland. Helt underbart.
Kvällen har jag nog mest tillbringat i dvala. Första boken på riktigt riktigt länge, som jag faktiskt läst ut. På en dag.
"Räcker det om jag älskar dig?". En bok som minst sagt gett mig mycket. Bra eller dåligt, det kan ju diskuteras, men bra var den iallafall, riktigt jävla bra. Och jag ska nog börja läsa lite igen, tror jag faktiskt.

hej hopp kärlekssnopp!

 old, old days.


feeling

I said YOOOO!


Fredag - tisdag. Vilka underbara dagar. Eller iaf för vissa.. för vissa som har tillbringat dem med världens bästa person på jorden.

Vars en tofs mitt på huvet, så håller vi oss underhållna resten av kvällen.


Men helt seriöst. Medans vi lullat omkring i vår värld har bilddagboken blivit helt ugly?

Men jag ska bestämt vänja mig. För vad vore livet utan bilddagboken? Typ, meningsfullt? Usch, låter äckligt.


Imorgon blir det fika med Daddyo, och på torsdag blir det färd till ystad, till mörmör & mörfar. och på fredag hoppas jag få åka till björnö med seeewtnuuhsen.


En 17-årig tjej, som kallar sig själv blondinbella på bloggen, har ca 600 000 läsare om dan. Fatta SJUKT. Och det sjukaste är, att hon tjänar 5 miljoner på det per år. 5 MILJONER!

Snacka om drömjobbet.


Nu ska jag gå och fixa mig, och förhoppningsvis åka tillbaka till mysbarnet.


Hej hopp varm snopp!



Wake up next to you

Feel what you feel too

Singing for your voice

Moving for your body

Wake up next to you

Feel what you feel too


och juste! sång att ladda ner: The Cure - Friday I'm in love


köttbullar, småbarn & robert broberg

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

lov :)

de fyra proven - check
mysdag med mams - check
lyckligt léende på läpparna - check

Det blev ingen resturang, men en runda på nova och fika på espresso house istället. Där satt många småbarnsföräldrar som hade sina småglin med sig. "Tänk älskling, om du och jag är gravida samtidigt sen!" Jo men okej mamma..  Men måste ju erkänna att de såg ut som små godisbitar.

Haha, jo matsalen var fylld med köttbullar och korv när vi gick därifrån idag. Louise, Isabel & Mia var inte i skolan, och Anna satt fortfarande kvar och gjorde sitt matteprov. Så där satt jag & Bettan helt ensamma, när det helt plötsligt börjar flyga lite köttbullar överallt. Vilket resulterar i ett megamatkrig.
Hemkunskaps-Birgittan går rakt fram till mig och frågar "Du har möjligtvis inga bildbevis". Go mig, jag blir misstagen för en pressfotograf.

Musiken var underbar som vanligt, och jag spenderade hela 80 minuter med att hjälpa Anna med Bubbly.
Det blev en soft stämning och hon satte den minsann!

Själv har man ju såklart inte valt låt än. men vilken låt visar mer kärlek än 'min kärlek till dig lyfter mig-Robert Broberg' ?

Så, nu ska jag fortsätta lulla omkring i min lilla värld.

"  KÄNNER NI PÅSKLOVET!? KÄNNER NI DET!?? "
jodå mattias, vi känner det.

hej hopp lovlig snopp (2) !


the end

, eller nästan iallafall :)

för, "ein zwei, imorgon är det freedaag" och då ska jag äta på resturang med min mams. Vilken ska jag välja? Sjukt längesen jag var på resturang överhuvudtaget. (stavas det resturang lr restaurang?) Vespa eller Wraphouse får det nog bli.

Hoyes, två och ett halvt prov klara än så länge. Historiaprovet idag var svårt. så eftersom jag är Elses darling, frågade jag om jag kunde skriva klart det imorgon. och jo visst, det går finemang. "Jag vet, och alla andra vet att du är duktig Pernilla. Ta det lugnt nu, ta en paus" Och det får väl bli mitt project för påsklovet, en paus. svårt ..

Övrigt: Hmm jaa, jag trivs på lerbäck nuförtiden. riktigt ordentligt. Har börjat snacka med lite folk som jag inte snackat med på länge. myspys. boysen på lerbäck är sjukt trevliga (det vill säga vissa av dem). de flesta humpar faktiskt inte på det första de ser längre. framsteg, framsteg.

Annars är vädret piss och det blonderar faktiskt inte alls mitt hår, för juste! Jag har faktiskt blonda slingor nu. satsar på en äkta-svensk-flicka-look till sommaren, även om det inte passar min image.


 

tack för ditt sms.

Hur doften av ditt hår sitter kvar i mitt minne

Hur hela du väcker mitt sinne

Dina läppar smakar minnen

dina ögon visar framtid

Din hand är len som sammet

För allt jag vill veta är det jag redan vet

föralltid för evigt i hemlighet

Ps. Vad fan gör glassbilen ute, nu?

hej hopp blond snopp!



holy shit

vilken händelse rik helg!

Mando Diao konserten var bra & Bettan är bra. Vi hade kul as usual, och var helt konserthöga efteråt.
"Tänk att man kan vara så snygg fast än man är svettig .."
"Bettan, det är ju för att han är svettig som han är så jävla snygg"

Resten av helgen har varit flitigt tillbringad med min favorit, älsklingen. Vi har alltid så himla mysigt tillsammans :)
Och nu mår jag mkt bättre, och han vet varför. Yes, nu är jag på G igen och jag/vi ska ha riktigt kul nu, tihi.

Varit tillsammans 1 år idag. (det var ett år sedan vi strulade första gången, förra söndagen)
Tänk, att vi lärde känna varandra så bra, det hade man aldrig kunnat gissa. go oss!

3 prov nästa vecka, och det ska inte bli lätt. Men klarar jag av alla, bjuder mamma mig på resturangbesök på fredagen, och det bangar jag inte. Vi behöver lite alone-time jag & mams.

Ellos-kläderna har anlänt, och de passar.
Ska ner till gymmet senare. Mitt mål denna månaden, är att få plats i min Carlings-klänning igen. Annars får det fanimej bli en bröstförminskning ..

hej hopp mando snopp! (mums)

  det är ungefär här jag blir biten av en vattenorm i makedonien.
(jag är närmast kameran)





kolla på inlägget under först!

haha, min humor är bäst. jag vet.

Men, min humor får vara hur fasicken den vill, för vet ni vem som börjar 11.20 imorgon? Ja, det skulle ni bra gärna vilja veta va?
Min dag har varit myspysig. Back to nöbbelöv, hem till Isabel. Singstar & solarium, mums.
På bussen hem såg jag en massa nöbbelöv peeps. Konstigt nog, saknar jag dem. Killen som alltid rycker till med huvudet när han cyklar, fylle, halvt mentalstörda-gubben som hjälpe gammelgubben med vår katt, de gamla tanterna på ICA. usch, jag saknar allt nu för tiden. Jag vill ta treans buss hem, jag vill ta 21:an med alla andra latisar, till skolan. Ajja, hälsa på går också bra :) 

Balen är på G nu, och klasströjorna är fixade. Prillan is back in school, och allt känns perfa.
På lördag blir det Mando Diao på Olympen och kanske slinga ljusa slingor på förmiddagen. Jag ska bli blond igen.

Björn Gustafsson har isolerat sig från kändisskapet, efter sin enorma succé. Han kände att allting gick för fort ..
Stackare.

Nu ska jag ta igen två veckors matteplanering.

hej hopp isolerad snopp!  (haha, kan se det framför mig)

my humour stays the same.

oh shit,

jag skrev inte igår


saknad tid

well I don't feel better
by doing the same

livets filosofi, säger jag.
tröttsam dag idag. blev väckt halv sju av henkes väckarklocka och undrade var fasicken jag var någonstans. blev återigen väckt halv åtta då det var dags att åka. jag är ju ledig och borde sova mer! men jag orkar inte, wierd.

Snackar med adam på msn. det var sjukt längesen. saknar early summer at stenbrottet. Jag, isabel, henke, adam, simon c, och MALTE. usch, jag saknar malte. han fick mig alltid att bli uppåt varje skoldag. jag kunde gå dit sur & vresig och komma hem happy, pågrund av honom.
jag saknar kramar, jag saknar det riktiga 9m.
jag saknar den kvällen. alla fick vandra hem till henkeman sentsent på kvällen, och det tog typ två timmar.
- "jag saknar oss allihopa, tillsammans"

sommartider hey hey 

kolla isalisafisa s bilddagbok, den 1:a augusti, så förstår ni.
Ajja, back to reality,
solen skiner och jag ska bowla om fyra timmar.

denna sommaren ska rule-a den med!



hej hopp bästa-snoppen-som-finns!



congratulations

and celebrations! Det är daddys födelsedag :)
idag har varit en jättetrevlig dag med flickorna i köpenhamn. en partytopp, ett par vita små skor och en kort jeanskjol, och en lunch (+ en del kalorier i den belgiska våfflan efteråt)

"Billett-att-tomatt"
"öh kolla, det är såna som käkar bacon varje dag. skåningar"
haha, internt som fan.

hej hopp köpt snopp!

1 år

med kärlek .
bakom containern, till busshållplatsen, till sängen, till hjärtat :)

image68

what is love?                          jo, det är vi !

det behövs väl inte skriva mer?

hej hopp gammal snopp!

regn

livet är bra när jag är med dig tralalalalaa..

Nu ska jag snart hitta en fin partydress, för en viss hänkipänki vill att man ska det. men funderar på att totaldissa honom och klä mig i trasor :)

Precis inhandlat kläder från ellos.se. Ska sitta fint får man hoppas. Mozartkulor är inte gott, men mina muffins sitter fint. Mitt nya nyttiga liv (sen i onsdags) har lyckats rätt så bra hittills. Åt två rader choklad när jag kom hem idag, men annars lyckas jag ganska så bra!

Så, det var väl en summering av dagarna ni saknat mig.

hej hopp Q10 snopp!  (försök lista ut den va)


RSS 2.0