Dagens diet

Kycklingfajita
Semla
Coca cola (zero faktiskt) 
 
Efter en jävligt jobbig gårdag fick jag följe hem klockan fyra på morgonen av världens finaste vän. Världens finaste klasskompis betalade min kväll och innan dess vart väl allt sjukt bull. 
Suttit o kissat i en halvtimme nu (aka efterkissfilosofering på toan) och tänkte väl torka mig och ladda ner lite Girls. 
 
Nu är det slut. Ut.
 
 
 

I kind of like it when people lie to me, makes me know that I was right all along - trust is something limited to yourself

Ah, ledig dag. Funderar på att komma igång, gå ut och springa o kötta uppgifterna till seminariet imorn. 
På torsdag äre alla hjärtans dag, och det ska firas med lite överraskningar. 
Känns helt sjukt att vi börjat prata om förlovning på sistone. Vet ju att jag inte tänker gifta mig. Om det är något man lär sig på juridiken så är det det. Men förlovning låter så mysigt. Nästa steg liksom. Kan man inte bara förlova sig o skita i giftermålet sen? 
 
Samtidigt går jag runt och är världens gladaste idiot i skolan, för helt fel anledningar. Dumbfuck. Äh, ingen är perfekt och jag är fortfarande nöjd med det som är. 
 
Varm mjölkchoklad here I come. 
 
 

3 år


Giggels and gigglers

Idag har jag haft en kall liten apparat på mitt bröst. Det var sjukt spännande. Varje gång jag är på sjukhuset blir jag så sjukt sugen på att bli doktor. Men inte som opererar, utan bara tar sprutor och gör ultraljud sånt. Får människor att känna sig trygga när de är rädda och oroliga. Lite det jag ska göra som socionom I guess. Ah, can't wait tills jag får börja jobba. Känslan av att få göra det som är ens passion är oövervinnelig.
Igår var gänget här och Erik har flyttat in. Glädjen när man är med dem är helt sjuk. Verkligen alla anstränger sig att allt ska funka och tar hänsyn till varandra. Känner aldrig att jag låste vara den roliga, den underhållande clownen som håller igång allt, med dem. Här är vi alla clowner och publik samtidigt. 
Nu- skola. Erik kommer hem om ett tag och vi ska leka. Ah, livet artar sig alltid ändå.

RSS 2.0