Let's talk about sex baby

Vad är sex för dig? Vad är bra sex? Dåligt sex?
 
Läser en sjuhelvetes intressant bok "konsten att vara kvinna" av Caitlin Moran, som snackar om livet som tjej, hur det är att upptäcka sin kropp och om vad sex faktiskt är, till skillnad från vad pornografi industrin framställer det som. 
 
För mig är sex något som innehåller samtycke. Allt annat är bara våld, äckligt och vidrigt våld.
 
Dåligt sex är det där smått framtvingade sexet. Båda liksom vet att de borde och gör det för vad de tror är den andres skull. 
Dåligt sex är när en är helt klar i tankarna och kan ligga och tänka på helt andra, praktiska saker under tiden.
Dåligt sex är sex som försöker likna porr så mycket som vanligt. Där tjejen eller killen inte skriker jättehögt och otvingat utan lite sådär gnyr på ett "sexigt sätt" som bara låter fel och fejk. 
 
Bra sex är det där stormiga och oförglömliga, men för stunden helt mindblowing, sexet. 
Bra sex är när båda två bara vet att de är ämnade för att ha sex med varandra. Inte i framtiden, inte för alltid, bara just precis då, och kan inte för sina liv förhindra att det måste ske. 
Bra sex är när båda får orgasm, inte bara "hej, jag har snopp, om du bara ligger stilla där så blir det asbra, låtsas gärna att det är skönt också" eller "gör det ont för att du är skittorr? BRA". 
Bra sex är när ingen knappt hinner komma innanför dörren innan kläderna, i all upphetsning, åker av så fort som möjligt. 
 
 
Fan, tycker det är så jävla intressant att snacka sex. Borde kanske blivit sexolog istället?
 
 

HEJDÅ

 
Jeapp, nu ändras livet drastiskt ett lidet tag.
Hejdå Kollegievägen, hejdå eget boende, hejdå samboförhållande, hejdå världens bästa kise.
Känns så sjukt att tvingas ändra allt så, bara för att det finns så jävla lite boende till människor med vanlig inkomst eller studenter (som inte har tid att vänta två år till).
Känns dock såå skönt att få tid att träffa mamsen, ensam. Snacka skit, göra crazy stuff som bara vi tycker är kul och bara "vara".
 
Kommer sakna min kise så jävla mucho.. Sambon med (ja, jag älskar honom också), men honom kan jag ju ringa och smsas med, hålla kontakten utan att sitta bredvid varandra hela tiden liksom. Känner mig smått weird när Sony kommer och lägger sig med mig (som hon ALDRIG gör), som att hon vet att vi inte ska träffas på ett tag. Böh, fäller en tår varje gång jag tittar på henne. Catmommy på riktigt.
 
 

Weå, snart fyller jag ååår.
Har redan fått fina fölsepresenter.
 
 

Jämlikhet och sånt är ju viktigt i Eurovision, typ mänskliga saker o sånt..

Japp, ni hörde alldeles rätt..
 
Finlands bidrag till Eurovision songcontest 2013 sjöng:
 
I’m your slave and you’re my master
Oh baby, come on, take your shot
So marry me, I’ll be your queen bee
 
Baby, I feel like a sinner, skipping dinner to get thinner
Where is my proposal?
 
Och i bakgrunden dansar tre kvinnliga könsroller iklädda: "sexy städerska" - outfits.
 
VÄLKOMNA TILL 2013 EUROPA!
 
 

Zummarplanerten


15e maj: Gudrun Schyman i Malmö
17e maj: Börja flytta
18e maj: Utflyttningsferre
23e maj: Fi-träff på Ebbas
24e maj: FLYTTAR
29e maj- 2a juni: Siesta!!
6e juni: Daddy hälsar pu
11e juni: Fölsedag
12e juni: Coheed & Cambria i Köpenhamn
14e juni-20e juni: London med bästis
Tyypen 25-28e juni: Bröllop i Uppsala
30e juni – 7e juli: Almedalen

to good to be true actually

O.m.g. vilken konstig men sjukt najs lördag..
Fölseferre hos Emilia och vidare till Debaser & KB med Holger - sjukt random och sjukt kul.
Sa en del grejer som jag verkligen ångrar - inget dumt mot någon annan, mest mot mig själv (varför kan ens mun säga en sak när hjärnan och hjärtat verkligen inte håller med? donno). Så nu är jag i en pinsam situation - but I'm used to it. Skönt näre iallafall inte involverar en person jag måste träffa på en fest eller nåt, som det var på fölseferren då. Haha, fml.

Nu blire att fundera igenom hur fan jag ska ta tillbaka något snällt och fint som jag sagt och mysa med världens bästa jävla kisar.
Om två veckor flyttar vi! What.


Öh

Påminn mig om att jag aldrig någonsin ska läsa Blondinbellas blogg igen för att provocera mig själv.. (Vad är det för jävla besatthet dessutom? Känns som typ alla gillar att provocera sig själva - för att sedan må dåligt).
 
Blondinbella är alltså emot att kvinnor ska få amma öppet i allmänheten och tycker det är äckligt att snyta sig framför sin pojkvän, let alone ha orakade ben framför honom. Jag tycker alltid att det är okej att trivas eller inte trivas i vad som helst - men förklara åtminstone att det är okej för andra att tycka olikt!? (Så länge den andra åsikten inte innebär ett förnedrande för någon - då behövs det fan inte). MEN KOM IGEN! Skriva att du skäms för att snyta dig eller gå orakad framför din pojkvän, utan att på något sätt säga att det kanske är lite löjligt, för alla tjejer är vackra precis som de är?
 
Ah, att denna kvinna ska få vara en förebild för tjejer gör mig jävligt provocerad. Dessutom ska hon bli mamma och tycker att det är äckligt att amma in public? Haha, ja vi får väl se hur det går att undvika för henne. I och för sig kan det väl vara ganska lätt för henne att hitta nån limousin att slänga ut tutten i när det behövs.

/ JÄVLIGT ARG BRUD SOM ÄR TRÖTT PÅ TJEJER UTAN GIRLPOWER.

1a Maj

 Eftersom ingen annan som jag känner verkade vara på väg till första maj-tåget stannade jag hemma idag. Det svider lite, men det känns också skönt på något sätt att ha blivit medveten om att jag behöver fler kompisar som delar mina åsikter, på riktigt.
 
Varför första maj? Vad betyder det?
Första maj är en symbolisk dag. Det är en symbolisk dag för alla de andra dagar vi kämpar i våra individuella kamper, en dag där vi tar kampen tillsammans.
Vad vill vi ha? Rättvisa på arbetsmarknaden
Hur? Fler rättvisa jobb, jämställdhet och 6 timmars arbetsdag.
När? NU!
 
Nej till privata vinster i vården- varför? För att jag vill att pengarna som dras in till sjukhuset som jag eller mina älskade hamnar på ska sättas in i sjukhuset för den bästa möjliga vården, inte tas ut för att någon ska smaska på i sitt privata kapital.
Ja till jämlikhet på arbetsmarknaden- varför? Därför att jag anser att vad någon har mellan benen inte definierar deras förmåga till arbete - och därför inte bör definiera om personen får mindre eller mer lön än sina arbetskamrater.
 
Relevans?
- Tidskriften US News & World Report har rangordnat sjukhusen i USA efter kvalitet, där de bland annat tittat på dödlighet bland patienter med vanliga sjukdomar. I deras topplista finns 29 sjukhus varav 28 är NFP (Not For Profit- dvs inte vinstdrivande) ett delstatligt och inte ett enda FP (For Profit - vinstdrivande) [källa: "Sämre kvalitet i vård med vinst" - Inge Axelsson, Svenska Dagbladet, 2013-04-09].
- Kvinnor i Sverige arbetar idag gratis från och med det att klockan slår 15.52, på en arbetsdag från 8 till 17 [källa: "Efter 15.52 jobbar kvinnor gratis" - Åsa Svenneback, Svt, 2013-03-08]. 
 
Svårare än så är det inte att förstå, iallafall den stora bilden.
Glad första maj allihopa!
 
KRAM
 

RSS 2.0