Let's talk about sex baby

Vad är sex för dig? Vad är bra sex? Dåligt sex?
 
Läser en sjuhelvetes intressant bok "konsten att vara kvinna" av Caitlin Moran, som snackar om livet som tjej, hur det är att upptäcka sin kropp och om vad sex faktiskt är, till skillnad från vad pornografi industrin framställer det som. 
 
För mig är sex något som innehåller samtycke. Allt annat är bara våld, äckligt och vidrigt våld.
 
Dåligt sex är det där smått framtvingade sexet. Båda liksom vet att de borde och gör det för vad de tror är den andres skull. 
Dåligt sex är när en är helt klar i tankarna och kan ligga och tänka på helt andra, praktiska saker under tiden.
Dåligt sex är sex som försöker likna porr så mycket som vanligt. Där tjejen eller killen inte skriker jättehögt och otvingat utan lite sådär gnyr på ett "sexigt sätt" som bara låter fel och fejk. 
 
Bra sex är det där stormiga och oförglömliga, men för stunden helt mindblowing, sexet. 
Bra sex är när båda två bara vet att de är ämnade för att ha sex med varandra. Inte i framtiden, inte för alltid, bara just precis då, och kan inte för sina liv förhindra att det måste ske. 
Bra sex är när båda får orgasm, inte bara "hej, jag har snopp, om du bara ligger stilla där så blir det asbra, låtsas gärna att det är skönt också" eller "gör det ont för att du är skittorr? BRA". 
Bra sex är när ingen knappt hinner komma innanför dörren innan kläderna, i all upphetsning, åker av så fort som möjligt. 
 
 
Fan, tycker det är så jävla intressant att snacka sex. Borde kanske blivit sexolog istället?
 
 

Kommentarer
Postat av: Petra Veronica

Allt sex som båda njuter av är bra sex! Mitt favoritsex just nu börjar med att jag och partnern landar i varsitt hörn i soffan efter en hektisk dag (vilket typ alla dagar är eftersom vi har barn och driver företag), ser trötta på varandra och VET av erfarenhet att vi kan ha grymt bra sex trots trötthet och vardag. Och så kör vi bara. Fantastiskt, jag behöver inte ens vara tänd för att starta för jag vet att jag kommer BLI tänd – min partner vet vid det här laget extremt väl vad som får igång mig :)

Svar: Absolut! Så rätt! Jag tänkte bara på sex för min del, vad jag gillar. Vardagssex i ett förhållande kan ju vilken dag som helst vara det bästa sexet ever. Hoppas att det sköna sexet fortsätter för dig :) kram
Pernilla

2013-07-08 @ 20:20:53
URL: http://petraveronica.wordpress.com
Postat av: Sebastian aldén

Du slår verkligen huvudet på spiken! Tyvärr finns det allt för många som försöker efter likna "porrfilms sex" och brukar bli katastrof.
Sen finns ett allmänt problem bland båda könen, få vågar ta för sig i sänghalmen, verkligen njuta av stunden och av det de gillar!

Svar: Ja men eller hur, sex is good when it's the way you want it, not the way you think it should be! Säg gärna till om det finns nåt annat gött ämne jag bör skriva om :)
Pernilla

2013-07-09 @ 11:29:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0